I Området

Fish Hoek är en härlig vik med en vacker vit strand. Restaurang Sea Galley ligger mitt på stranden och är en utmärkt plats att se valar när de kommer in för att kalva mellan juli och november. Att följa med på en båtbaserad valskådningstur (avgår från Simonstown) är ett fantastiskt sätt att interagera med dessa magnifika djur. En upplevelse för livet!

Clovelly Golf Club ligger bara 5 minuter med bil från Abington Manor. Den rankas som en av de finaste banorna på Kaphalvön. En pittoresk 18-hålsbana som kompletteras av den rika kustmiljön, naturliga sanddyer och vattendekorationer.

Stranden i Muizenburg (10 min från Fish Hoek) är möjligen en av de bästa stränderna i Sydafrika för att lära sig surfa. Du hittar skräddarsydda program som är idealiska för både nybörjare och de som har surfat tidigare. Det finns flera surfbutiker med privata instruktörer att välja på och de tillhandahåller all utrustning.

Missa inte Boulder’s Beach med de berömda pingvinerna i Simons Town! (15 min från Fish Hoek) Från bara två par 1982 har pingvinkolonin vuxit till flera tusen fåglar de senaste åren.

Om du fortsätter söderut ca 30 minuter så kommer du till Cape Point. Enastående vackert.

En av världens vackraste kustvägar, Chapman’s Peak Drive, är också en höjdpunkt för besökare i området. Farm Village i Noordhoek, en av Kapstadens mycket uppskattade destinationer vid foten av Chapman’s Peak, erbjuder en idyllisk gårdsatmosfär och flera olika restauranger. I samma område ligger också Cape Point Vineyards, en favorit bland både lokalbefolkningen och besökare. Vacker omgivning och fantastisk utsikt över Atlanten.

Clovelly Country Club

Med spektakulär utsikt över bergen, False Bay och havet är det inte konstigt att Clovelly var en av  Bobby Locks  favoritbanor.

021 784 2111
clovelly.co.za
Vägbeskrivning

Boulders Beach

Beläget bara en kvart bilresa bort ligger Boulders Beach med de berömda pingvinerna! Här finns även lunchrestaurang med utomhusservering.

021 786 2329
Webbplats
Vägbeskrivning

Cape Point Vineyards

Matmarknaden på torsdagar är en stor favorit. Fantastisk utsikt över Atlanten.

021 789 0900
cpv.co.za
Vägbeskrivning

Noordhoek Farm Village

Farm Village i Noordhoek, en av Kapstadens uppskattade destinationer vid foten av Chapmans Peak, erbjuder en idyllisk gårdsatmosfär och flera olika restauranger och kuriosa affärer

thefarmvillage.co.za
Vägbeskrivning

Galleri

Abington Manor
Språk: Swedish   UK
This is default text for notification bar