Om oss

Välkommen till Abington Manor, ett guesthouse i vackra Fish Hoek!

Fish Hoek’s långa vita sandstrand ligger bara några minuters promenad bort, och är en av de trevligaste och säkraste stränderna i Kapstaden.

Svenskägda Abington Manor har välkomnat gäster sedan år 2014. Alla fem rum är modernt inredda med badrum. Frukost ingår. Det finns också rymliga allmänutrymmen och det gemensamma uteområdet har både pool och jacuzzi. Poolhanddukar tillhandahålls vid poolområdet.

Abington Manor kan också erbjuda två lägenheter med självhushåll. Vardera har två sovrum, kök, vardagsrum och badrum. Dessa har egen ingång men du är välkommen att nyttja det gemensamma poolområdet.

Det är gångavstånd till lokala butiker och restauranger i Fish Hoek och tvättservice finns också i närheten. Populära Kalk Bay med den mysiga fiskehamnen ligger en 20-minuters promenad bort. Där hittar du också många trevliga restauranger och cafeér.

Vi har också många golfande gäster, då Abington Manor inte ligger långt från Clovelly golf club.

Många turistattraktioner ligger inom bekvämt och naturskönt avstånd. En enkel 15-minuters bilresa tar dig till exempel till Boulder’s Beach och de berömda pingvinerna.

Det är ungefär 40 minuter till flygplatsen och V&A Waterfront.

Vi hjälper dig gärna att boka en hyrbil. Eller så kan du klicka på länken nedan och själv boka en bil. Våra gäster erbjuds via denna länk möjlighet att boka utan självrisk.

 

 

 

Födelsebevis – barn under 18 år

Från och med den 1 juni 2015 kräver sydafrikanska myndigheter att alla barn, under 18 år, som reser till/från Sydafrika, ska uppvisa födelsebevis som återspeglar båda föräldrarnas fullständiga namn och efternamn.

 

Abington Manor
Språk: Swedish   UK
This is default text for notification bar